Соня Євдокименко- онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівною знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

"помаранчевий колір не тільки асоціюється з радістю, творчістю і осіннім листям, але і символізує зміни. Останній тиждень я займалася пошуком квартири. Рішення нарешті прийнято, і я готова до переїзду завтра", — підписала вона оприлюднене фото.

На фото дівчина позує в помаранчевій сукні-светрі в престижному районі Нью-Йорка Сохо. У своєму влозі на YouTube дівчина розповіла, що мріяла жити тут через наявність безлічі високих лофтів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, внучка Ротару спокусила Нью-Йорк ангельською зовнішністю.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Ротару закохала Манхеттен українською красою.

Також Знай. ua писав, що внучка Ротару несподівано позувала з прапором ЛГБТ.