Джованна Антонеллі - бразильська актриса театру і кіно, фотомодель, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалам, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна - зірка серіалів "Клон" і "Тропиканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 44-річна красуня показала яскраве фото, на якому позує в незвичайному образі. Перед камерою Джованна з'явилася в свіжому красивому образі - на ній білосніжний піджак, який підкреслює лінію шиї і декольте. Її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж з яскравою ліловою помадою, вона весело сміється і не дивиться в камеру, прикривши очі. Фанати в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.