Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала миле фото і розповіла глядачам, що для неї означає Любов.

Читайте Знай в Google News!

"❤️Любов і вірність для мене завжди в одному флаконі. Можливо на початку відносин є місце переживанням про конкуренцію. Але як тільки ви пройшли досвід зближення, як тільки стає ясно, що відтепер порізно не вийде, відданість стає запорукою почуття безпеки і дає відносинам розвиватися.

❤️Любов-шлях! І чи будеш ти йти по ньому - це не питання долі, це рішення. У відносинах треба працювати, працювати над собою. Знаєте, як у психологів, щоб стати професіоналом, потрібно спочатку пройти сотні годин особистої терапії, опрацювати свої травми, щоб не бачити їх в кожному клієнті. Так само і в стосунках, потрібно бачити навпроти людини, а не свої болі і страхи.

❤️Любов неможлива без поваги. Рішення поважати все - шлях партнера, його погляди, вибори, поверне вам таку ж повагу і з'явиться наступна найважливіша цінність в любові - свобода.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

❤️ Любов - це свобода і безпека. Життєво важливим є простір, в якому є прийняття вас партнером: вашої професії, вашого фінансового стану, кількості дітей, віросповідання та побутових звичок...коли ви досягнете такого рівня уважності, щоб давати такий простір іншим, тоді Ви отримаєте таке ставлення і до себе. І саме в такому просторі живе справжня любов, від якої ніхто ніколи нікуди вже не піде!

❤️І найголовніше: любов - це безперервний процес спільного розвитку ... бо без нього - прірва, різниця світоглядів, відчуттів, відсутність взаємного наповнення, натхнення", - написала Ксенія в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.