Валерій Якович Леонтьєв-популярний за радянських і пост-радянських часів російський співак, якого свого часу знали всі від малого до великого на просторах СРСР. Багато з його альбомів розходилися мільйонними тиражами. Тепер популярність Леонтьєва дещо вщухла, на зміну йому прийшли нові кумири, але здаватися 70-річний виконавець не поспішає. Незважаючи на вік, Валерій Якович дасть фору багатьом одноліткам. Він-активний користувач соцмереж, в тому числі Instagram. В останньому, ДО РЕЧІ, йому вдалося неслабо здивувати передплатників!

Справа в тому, що Валерій Леонтьєв довгі роки дотримувався одного і того ж стилю. Його фірмовою "фішкою" стали майки в сіточку і круті кучерики по плечі. Однак, вийшовши в прямий ефір в соцмережі, співак вразив свою аудиторію - він підстригся і був одягнений вельми стримано.

Шанувальники зраділи його новому іміджу і відзначили, що він років на 20 точно помолодшав і став абсолютно на собі не схожий.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сам же артист поки не коментує питання, пов'язані з його новою зачіскою. "Помолодшав», «добре тримається», «Живчик», «все ще на коні», «вам так набагато краще», «Квітнете і пахнете», "Шикарний чоловік", - написали користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою, фото. Мер'єм Узерлі поділилася з шанувальниками фото з дочкою Ларою

Як повідомляв портал " Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може трапитися всяке".

Також Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину дочку. Лоліта Мілявська залишила єдину дочку Єву без спадщини