На Новому каналі ось-ось стартує суперсезон модельного реаліті "Топ-модель по українськи"- "Супермодель по-українськи". Дівчата, які повернулися в проект, вразили кардинальними змінами у своєму іміджі. Ахнула навіть Алла Костромічова.
Так, Катя Свинарчук втратила 15 кілограмів, зняла брекети, трохи збільшила губи і відростила волосся до плечей. Тепер Катя, в минулому нагадувала хлопчиська-хулігана, зразок стилю і жіночності.

Іра Ротар, після закінчення третього сезону " супермоделі...", переїхала до Польщі і там взялася за самостійні трансформації. Вона перефарбувалася в платиновий блонд, наростила волосся і вії, підкачала губи. Правда, з часом Ротар повернулася до натурального, світло-русявого кольору волосся. У такому вигляді і прийшла на Суперсезон.

Марго Верховцева, яку в третьому сезоні поголили наголо, нудьгувати за волоссям не стала — тепер вона носить "їжачок". З'явившись на проекті знову, дівчина викликала гаряче схвалення ведучої Нового каналу Алли Костромічової.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аня Сулима пішла нестандартним шляхом. Вона перефарбувалася в блондинку, і, поки інші худнули, навпаки набрала вагу. Її завдання-зруйнувати стереотипи про худорлявість і красу.

- Хочу показати своїм прикладом, що модель — це не шкіра, кістки і гарне обличчя, а дівчина, яка несе щось в собі, щось важливе для цього світу,-зазначила учасниця Суперсезону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.