Відома українська співачка Надія Мейхер з'явилася в новому образі. Такого від неї ніхто не очікував.

Таким чином, повідомляється, що екс-учасниця групи "ВІА-гра«, а віднедавна учасниця популярного в Україні проекту» Танці з зірками" опублікувала нове фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там вона постала перед своїми передплатниками в незвичайному для неї образі, злегка Дереком. Також, змінилася і зачіска знаменитості.

Чорний латексний костюм, а також укорочене каре з чубчиком.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Підпис до знімка Надія Мейер також підібрала відповідну:»моє життя - це один великий момент в безлічі експериментів".

Знімок був зроблений після одного з прямих ефірів " Танців з зірками». Виконавиця тоді назвала їх танець партнером Кирилом Васюком "танцем БДСМ-щиків зі стажем".

Користувачі в коментарях пишуть:» жінка мрія«,» сміливо«,»красуня". А деякі попросили позичити такий костюмчик, або ж просто сказати назву магазину, де його можна придбати. Також, зазначили, що вона в такому образі схожа на українську співачку Maruv.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надія Мейхер заворожила пластичними рухами поруч з красенем-партнером.

Як повідомляв портал Знай.иа, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати: анонси нового ефіру "Танці з зірками".

Також портал Знай.иа писав, що Машу Єфросиніну взяли під охорону дуже юні поліцейські: "надійно".