Канадець Тревіс Деслор'є впевнено і стрімко підкорює інстаграм-аудиторію своєю привабливою зовнішністю. Однак моделі допомагає його домашній улюбленець - рудий кіт Джейкоб також встиг стати знаменитістю.

Читайте Знай в Google News!

Вірусна відеозірка Тревіс Деслор'є, також відомий як Travbeachboy, крім модельного бізнесу, працював ведучим телешоу та актором. Проте найбільш популярним він став в Instagram, де у красеня вже назбиралося понад 830 тисяч читачів.

Тревіс Деслор'є, фото: instagram.com/travbeachboy
Тревіс Деслор'є, фото: instagram.com/travbeachboy

Тревіс Деслор'є, фото: instagram.com/travbeachboy
Тревіс Деслор'є, фото: instagram.com/travbeachboy

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Проте, перш ніж стати знаменитою моделлю, Деслор'є кілька років працював у будівельній галузі, навіть став власником бізнесу, коли йому було 18 років. У соціальних мережах він з'явився у січні 2015 року.

Тревіс Деслор'є народився в Едмонтоні, провінція Альберта, Канада, має сестру. Про себе модель говорить, що дуже любить котів. Він охоче публікує не лише знімки свого часто оголеного мускулистого тіла, але й симпатичні кадри з рудим домашнім улюбленцем Джейкобом.

Не дивно, що підписники Тревіса не тямляться від радості, споглядаючи таку красу: "Мені здається, що я загинула і бачу ангела. Неймовірна картина! 🔥"

Коментарі, скріншот: instagram.com/travbeachboy
Коментарі, скріншот: instagram.com/travbeachboy

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною: купив каблучку, але...

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає