Учасники реаліті "Кохання на виживання" (Новий канал) готові піти на все, щоб перевірити свої почуття, а заодно виграти 100 тисяч гривень. Але вони навіть не здогадуються, що невинна, на перший погляд, перевірка може обернутися справжнім пеклом. Хіба могла Настя уявити, що після зйомок у нетрях отримає нервовий зрив і почне заїкатися? Її хлопець сильно розлютився на неї через випробування і влаштував грандіозний скандал.

Читайте Знай в Google News!

- Я, обгорілий на сонці, збираю сміття, стоїть неймовірний сморід – пояснює свою поведінку Ілля. - Настя могла б мені допомогти, але вона випивала, а потім п'яна танцювала і співала.

Кохання на виживання, фото: Новый Канал

- Завдання було для Іллі, я могла собі дозволити розслабитися, нічого не робити, - каже Настя. - Нехай він пере, прибирає, робить все, що йому сказали. А я виконувала частину свого завдання - відпочивала. Вирішила подивитися, що буде, якщо я почну вести себе так само, як він поводиться в звичайному житті.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Ілля не зміг стриматися, вилив дівчині на голову воду, жбурнув порожню пляшку в обличчя і навіть спробував зіштовхнути її в річку.

- У мене стався нервовий зрив, я чотири години після випробування заїкалася і не могла сказати ні слова, – згадує Настя. - Страшно було, що залишуся такою назавжди.

Кохання на виживання, фото: Новый Канал

Все обійшлося. Ілля вибачився за свою поведінку і пообіцяв більше ніколи так не робити. Після поїздки в Перу закохані одружилася.

Які випробування приготував ведучий Олег Кензов для інших пар-дивіться щовівторка о 19:00 в реаліті "Кохання на виживання" на Новому каналі.

Кохання на виживання, фото: Новий Канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, струнка сестричка Лободи помірялася красою зі Світланою, переможницю вибрати неможливо.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "танцями живота" з дружиною і донечкою: "Тупо годину витратили"

Знай.ua писав, юна дочка Олі Полякової пограла зі своїм пухнастиком на камеру, краса без краплі макіяжу.