Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася розкішним образом, примірявши ніжну сукню бежевого кольору з глибоким декольте і квітковим принтом, а також білосніжний блейзер-оверсайз, який грайливо накинула на плечі. Красуня щиро посміхалася на камеру, засвітивши струнку фігуру і пишні груди.

вчора...

Фолловери засипали кумира компліментами: "Щастя до лиця)"," як же вам до лиця цей образ, просто чудо!!!", "Наталочка ви супер!!!😍 😍 😍 ", "Яке плаття красиве.", "Неймовірна красуня!", "Закохалася?) точно закохалася! очі прям сяють!!!", "Нехай твоя посмішка буде завжди такою щирою!🌟".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".