Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників незвичайним фото, на якому позує в цікавій локації біля води.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Зоряна красуня з'явилася в білосніжному вбранні, який складається з широких штанів і топа з пікантним вирізом, поверх якого вона накинула вільну сорочку. Волосся Наташі розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до кадру Могилевська запитала у шанувальників рецепт шашлику. "Хто знає рецепт смачного шашлику? А який думаєте смачніше - м'ясний або вегетаріанський? Сьогодні активна п'ятниця, ввечері концерт. Але завтра вихідний в моєму улюбленому місці @goodzonehotel в Дніпрі. Діліться рецептами в коментарях", - написала співачка в підписі до фото. А фанати почали активно обговорювати її знімок, засинаючи компліментами і ділячись рецептами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".