18 Вересня 2020 року відома балерина Анастасія Волочкова міцно випила в лазні з нагоди дня народження адвоката Ольги Лукманової. Компанію їй склав, в числі інших запрошених, скандальний актор і музикант Микита Джигурда. У підсумку на офіційному акаунті балерини з'явилася маса компрометуючих фото і відео. Протверезівши, Волочкова все видалила, проте копії залишилися у заповзятливих і голодних до усіляких скандалів інтернет-користувачів.

У тому числі, в сторіз прими з'явився відеоролик, де вони з Джигурдою розігрують на свій манер сцену з казки "Аленький цветочек". Анастасія стоїть у білій футболці з написом "ніхто не піде звідси незайманою", а Джигурда запитує її: "дочка моя, що привезти тобі із заморських мандрів", і Волочкова відповідає: "чудовисько страшне для утіх сексуальних". Після чого Джигурда помацав Волочкову за груди і нижче пояса. І це незважаючи на те, що в лазні перебувала його дружина Марина Анісіна.
Природно, Джигурді довелося пояснюватися з журналістами про те, що сталося. Однак зробив він це на свій манер, і, здавалося, ні в чому не каявся.

Епатажний артист зізнався, що називає Волочкову «донечкою» не просто так — це свідомий тролінг.

«Ми ж знаємо, на що реагує народ. Домовляємося і граємо. А якщо ми будемо тверезі, то кому це треба. По чарочці накотимо, а граємо так, немов ми випили кожен по міхурі», — зізнався Микита.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Джигурди, в компанії, яка веселилася в лазні у Волочкової, була і його дружина Марина Анісіна. І вона, запевняє актор, анітрохи не приревнувала чоловіка, що чіпав балерину за груди.

"Я виступав у нічних клубах і у мене був кордебалет топлес. Я співаю пісні, читаю вірші, погладжую жінок, а ви напевно не дозволите своєму чоловікові на сцені чіпати голих дівчат», — сказав Джигурда в розмові з кореспондентом одного з видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, змарніла Волочкова жахнула фігурою у вузькій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, морем запахло по всій окрузі.