Українські туристи не завжди доїжджають в Каппадокію, він є одним з найбільш автентичних регіонів Туреччини. Головна особливість тут - в печерної життя.

Читайте Знай в Google News!

"гуляючи по регіону, можна помітити, що життя в печерах – це не щось з далекого минулого,-каже ведуча проекту «Орел і Решка. Чудеса світу " Василиса Хвостова. - Люди видовбали в скелях по кілька печер, одну над іншою. Через це вони стали нагадувати багатоповерхівки. Зараз печери перетворили на Ресторани, Концертні зали, тут також знаходяться старовинні церкви і навіть найбільше в країні сховище лимонів".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Більш того, досі в таких печерах живуть люди.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

" я познайомилася з подружньою парою, яка проживає в печері вже багато десятиліть, – говорить Василиса Хвостова. - Здавалося б, це так романтично. Однак і вони, і майже кожен місцевий житель Каппадокії мріє переселитися в місце, де є звичайні торгові центри, супермаркети і школи".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Однак продати "печерну" нерухомість в Каппадокії не так просто – ресторанів і готелів в регіоні і так достатньо, а покинути своє житло в скелі вирішуються далеко не всі. Наприклад, подружжя, з якими познайомилася ведуча "Орла і Решки", вже тридцять років мріє переїхати в звичайний цегляний будинок, але грошей на оренду квартири у літньої пари не вистачає.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" вирушила в Африку без чоловіка і закохалася.

Як повідомляв Знай. ua, члена команди "Орел і Решка" затримали в Мексиці.

Також Знай. ua писав, що політ над прірвою та інтерв'ю з ченцем, які сюрпризи готує новий сезон "Орел і Решка".