Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала яскраві фото і заговорила про совість.

Читайте Знай в Google News!

"А давайте начистоту? Поговоримо сьогодні про совість? Де пролягає межа між метою, масштабом і якістю засобу, який може її виправдати. Напевно у вас теж були такі ситуації в яких доводилося поговорити з власною совістю. Ситуації в яких доводиться боротися з бажанням, пристрастю, жаданням, але прислухатися до совісті. Чи ні. Або дозволяти собі більше, адже життя одне, як багато хто говорить. Як в моменті, коли емоції захоплюють всю свідомість, застеляють очі, робити правильний вибір?

Споконвіку, для того, щоб у людей були ці рамки, якісь здорові обмеження (читай правила) у нас була релігія. Зараз же рамки поняття "гріх" дуже розмилися, то що ще недавно було неприпустимо, сьогодні стало нормою, а деякі обмеження з минулого і зовсім здаються негуманні і такими, що порушують права людини. Де у вас цей радар? Внутрішній компас, який допомагає не збитися зі шляху, не потрапити в болота, в яких так легко загрузнути? Проявляєте силу волі, вмієте зупинятися і що вас тоді мотивує? Або піддаєтеся спокусам життя і як в серіалі "зради" живете життя на повну котушку, заглушаю голос совісті адреналіном і екстремальними емоційними сплесками?",- написала Ксенія в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.