Ірина Сопонару-одна з найпопулярніших актрис українського телебачення. Зірка шоу" Жіночий Квартал " є улюбленицею всієї української публіки. Її обожнюють мільйони! Сопонару відома не тільки на телеекранах, серед користувачів також дуже популярний і її блог в Instagram. Ірина регулярно дивує своїх фанатів, і сьогодні їй це знову вдалося.

На своїй сторінці в соціальній мережі Сопонару опублікувала серію фотографій з чергового концерту. Очевидно, фото були зроблені безпосередньо перед зйомками, тому що під час зйомок Ірина була з підвісним мікрофоном. Сопонару позувала перед об'єктивами, ніжно склавши руки і повернувшись до камери спиною. Фотографії вийшли дуже пікантними і спокусливими. Її приголомшливі форми підкорили передплатників. Публікацію зірка підписала дуже просто - "трохи мене".

Користувачі були в повному захваті від публікації Ірини. Всього за 40 хвилин пост актриси набрав більше 3 000 лайків і більше сотні коментарів від захоплених фанатів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, "Жіночий квартал" влаштували за лаштунками щось пікантне.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода матуся Віра Кекелія з "жіночого кварталу" зізналася, як поєднує роботу і материнство.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" відзначила 18-ту річницю весілля: як виглядала подружка Зеленського в молодості.