Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії. Так нещодавно в офіційному Instagram-акаунті вона опублікувала спокусливі фотографії, на яких вона позує в неймовірному образі.

Читайте Знай в Google News!

На кадрах Тіна позує в бежево-червоній сукні, яка підкреслює її жіночність і всі вигини фігури. У глибоких розрізах фанати можуть бачити нескінченні ноги Кароль, а вогню додають Червоний Поділ і вставки на грудях і вздовж тіла. Яскравий образ співачка доповнила Кольє, сережками і кільцями з одного комплекту.

Шанувальники прийшли в захват від такого образу Кароль і залишили велику кількість компліментів в коментарях її зовнішності і образу в червоній сукні і з яскравою помадою.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"wow wow wow", "Заюша", "мені одній здалося, що у неї очі страждають, як ніби її хтось зрадив", " плаття схоже на квітку гладіолуса. Дуже красиво і шикарно. 🌹 ", "У мене немає слів 😍 😍 😍 🤤 королева"," богиня"," крапля вогню"," і все таки Тіна з червоною помадою - окремий вид мистецтва"," ну як можна бути такою красивою", " сукня на фотографіях, більше красиво, ніж в ефірі👍"," паниии, Шикарнааяя", " найкрасивіша вишенька🍒 🖤", " колечко красиве на правій руці😉 👍", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль засвітила загадкове тату в місці для поцілунків, вам теж захочеться.

Як повідомляв Знай. ua, "щасливі батьки" Дан Балан і Тіна Кароль здивували фотографією з коляскою.

Також Знай. ua писав, що у мережі показали, з ким засинає Тіна Кароль – величезний і волохатий.