Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний ролик, влаштувавши спекотні танці біля холодильника на кухні власної квартири, які публікує під хештегом #танцысхолодильником. Так, артистка приміряла чорну шовкову сукню з глибоким декольте і ніжно-рожевий блейзер-оверсайз, доповнивши спокусливий образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, намистом з перлів і зібраними назад волоссям. Красуня також не упустила можливості блиснути масивними грудьми і стрункими ніжками.

якщо вчасно не поцілуватися, то можна назавжди залишитися просто друзями. Але це не про нас, правда? 💋

Фолловери залишилися в захваті: "так.... А якщо є що показати, то чому б і не показати)", " чудово)", " твій колір помади ... Навіть і без піджачка))", "Ось це сексі❤️🔥 👍", " ех Наживо б отримати поцілунок)".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще