Дружина відомого любителя президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна Олега Газманова Марина вирішила поділитися з підписниками тим, як вони разом з сім'єю проводять вихідні. Як виявилося, сім'я Олега Газманова навіть не підозрювала, що любить коней.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Газманової в мережі Instagram.

Олег Газманов з дружиною, скріншот: Instagram
Олег Газманов з дружиною, скріншот: Instagram

"Як же приємно знаходити нових друзів, таких же захоплених життям, як ти сам! Цілий день ми провели в колі сім'ї друга нашого сина @sanek в будинку їх мрії. Це точно про них: - а там у вас що? Вони: - а там у нас стайня! Йдеш милуватися найдосконалішим тваринам. Береш яблук цілий кошик і до коня Антона. Він такий після процедур: скупався, позасмагав у спеціальному солярії, погарцював перед гостями і спілкуватися тепер. Годуєш його, він такий теплий, морда оксамитова, так акуратно злизує з долоні яблуко, дихає тобі в шию або в вухо вдячно. Відчуття космічне, обіймаєш коня і зливаєшся разом з природою!", - підписала публікацію Марина Газманова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що російський співак Олег Газманов, який є відомим прихильником Володимира Путіна і раніше незаконно відвідував анексований Крим, похвалився черговим орденом. Нагороду артист отримав у Кремлі, 24 вересня. Про цю подію написала і дружина співака Марина Газманова, яка похвалилася прогулянкою по Кремлю і орденом чоловіка. Вона зазначила, що нагородження відбулося в Катерининській злато-блакитній залі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, голосистий підспівувач Путіна Газманов перетворився на капітана Джека Горобця.

Як повідомляв Знай.uа, українець нарвався на Фурію Путіна за прилавком, мало не розірвала.

Знай.uа писав, "Орел" Путіна Газманов намилився на гастролі і влаштував зустріч століття в Шереметьєво.