Відома російська ведуча Лєра Кудрявцева в інтерв'ю з Ксенією Собчак розповіла про свою 25-річну кар'єру на телебаченні, перший шлюб з барабанщиком "Ласкавого мая" Сергієм Ленюком та багато іншого.

У шоу "Обережно, Собчак!" 49-річній зірці запропонували зіграти в супергру: потрібно було вибрати з кількох знайомих і публічних людей того, про якого вона знає найстрашніший секрет.

Одним з таких людей, запропонованих Собчак, став Дмитро Шепелєв. У відповідь Кудрявцева зізналася, що дійсно знає про нього досить багато секретів.

"Не те, що всі знають: всі знають одну сторону, а я знаю з іншого боку, з менш прекрасного", - зазначила знаменитість.

Ксенія попросила Лєру розповісти їй цей секрет на вухо. Пошепки Кудрявцева поділилася, що ненавидить Шепелєва через його ставлення до покійної Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Там довга історія, як він з Жанки знущався. Я його ненавиджу після цього", - заявила вона.

Як відомо, Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске вперше з'явилися разом як пара в 2011 році, а через два роки після цього в одній з клінік Майамі народився Платон.

Незабаром лікарі діагностували у співачки пухлину головного мозку. Спочатку родичі Жанни приховували її хворобу, проте через якийсь час Дмитро публічно підтвердив діагноз дружини. У 2015 році Жанна пішла з життя, після чого у її батьків і Шепелєва почався конфлікт через гроші, виділені Русфондом на лікування співачки, і виховання Платона.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лєра Кудрявцева розповіла про стан мами після інсульту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв зізнався, що дратувало його в покійній Фріске: "Я сильно обпікся".

Також портал Знай.uа писав, що Шепелєв поділився секретами виховання дитини: "Залишатися в тіні".