Після успіху серіалу "Кріпосна", телеканал СТБ радий повідомити телеглядачам важливу новину. Незабаром на екрани вийде серіал "Відпустка в сосновому лісі "головну роль в якому зіграє зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна. Режисером виступить Олена Райнер.

Знімати серіал будуть у Києві та Київській області. І вже цієї осені ми побачимо прем'єру на СТБ.

Крім Анни Сагайдачної, головні ролі у "Відпустці... " зіграють такі зірки як Прохор Дубравін, Анастасія Чепелюк, Костянтин Корецький, Ада Роговцева, Данило Мірєшкін.

У серіалі піде мова про двох інститутських подруг - Ольгу та Аллу. Вони вчилися в одному вузі, але зв'язок між ними перервався. Минув час, та вони випадково виявилися сусідами по котеджу для відпочинку.

Багато років тому вони обидві були закохані у викладача слов'янської філології — Валерія Синицького. З двох подружок він вибрав тендітну і відкриту Ольгу. Але після смерті бабусі Ольга несподівано перервала з ним всі стосунки, і через деякий час Валерій одружився на Аллі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Через майже десять років Ольга вже заміжня і у неї є син Гоша. Вона начебто і рада знову зустрітися з подругою, але їй не хочеться відкривати ще до кінця не затягнуті серцеві рани…

"Це історія про кохання і про те, що від долі не підеш – чому бути, того не минути. Мене привабила ця історія тим, що у нас є можливість зняти паралельно два фільми: з одного боку, ми покажемо життя наших героїнь зараз, а з іншого — зануримося разом з ними в період десятирічної давності. І, сподіваюся, нам вдасться розповісти за допомогою цього прийому непросту історію двох подруг і показати паралельні існування", - коментує режисер проекту Олена Райнер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.иа" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.