Голлівудський актор Том Круз відправиться в космос заради фільму. NASA і Ілон Маск підтвердили свою готовність до зйомок першого космічного бойовика. Бюджет стрічки оцінюється в 200 мільйонів доларів.

Голлівудський актор Том Круз відправиться в космос для зйомок фільму вже у 2021 році. Про це повідомляється в Twitter-акаунті Space Shuttle Almanac.

Політ актора в космос вже внесли до шляхового листа Міжнародної космічної станції. Він запланований на жовтень 2021 року. NASA раніше вже підтвердила свою участь в революційному проєкті.

Таким чином, плани Тома Круза і Ілона Маска про зйомки першого космічного бойовика разом з NASA втіляться в реальність швидше, ніж ми могли собі уявити.

Разом з актором в космос полетить режисер стрічки Даг Лайман, який зняв "Грань майбутнього" і "Містер і місіс Сміт".

В "туристичний політ" вони відправляться на кораблі Ілона Маска Crew Dragon.

Склад екіпажу: Круз, Лайман, колишній астронавт NASA Майкл Еладіо Лопес-Алегріа (командир) і ще одне місце тримають порожнім. Ймовірно, його займе оператор.

Тому Крузу зараз 58 років і він все ще виконує трюки сам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Круз відмовився від зйомок в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, Тома Круза посадили на карантин у Венеції

Також Знай.ua писав, Том Круз свідомо не бачиться з донькою