Американський кіноактор Том Круз опинився закритим на карантин у Венеції через спалах коронавірусу в Італії.

Про це пише британський таблоїд Daily Mail з посиланням на актора Саймона Пегга.

Круз прибув до Італії для зйомок у сьомій частині фільму "Місія нездійсненна". За сюжетом гостросюжетного бойовика, одна зі сцен мала відбуватися на гондолі на фоні історичних пам'яток Венеції. Однак через протиепідемічні заходи, зйомки були відкладені на невизначений час.

Зараз актор перебуває разом з іншими членами знімальної групи на карантині в розкішному готелі Gritti Palace. Про інфікування когось з них коронавірусом не повідомляється. Також немає даних про наявність в них симптомів респіраторних хвороб.

Готель Gritti Palace у Венеції, фото Wikipedia
Готель Gritti Palace у Венеції, фото Wikipedia

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Карантин у Венеції триватиме, як мінімум, до 2 березня. Про можливе подовження карантину мають повідомити у найближчий час.

Сьома частина кіноепопеї "Місія нездійсненна" має вийти на екрани вже влітку наступного року, проте невідомо, чи вплинуть затримки у виробництві на ці плани.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Том Круз незаконно пробрався в будинок голлівудської тусовщиці і нарвався на те, чого ніхто не очікував.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Том Круз виявився засланим шпигуном від Трампа: американці висміяли візит актора до Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що Том Круз розкрив страшну таємницю своїх сідниць.