Як один із найбільш високооплачуваних акторів сучасності, Том Круз зіграв у великій кількості відомих кінострічок, які користувалися незмінною популярністю у кінопрокаті.

Дебютом у кіно Тома Круза вважається епізод у «Безкінечному коханні» (1981) Франко Дзеффіреллі. Потім були ще кілька дрібних епізодів, в тому числі у «Вигнанцях» (1983) Копполи, проте справжню популярність йому принесла роль багатого школяра, який закохується в повію, у комедії «Ризикований бізнес» (1983).

Том Круз
Том Круз

Історія про те, як Том Круз перелазив через паркан, щоб потрапити на вечірку до Кейт Хадсон. Тому був вже досить відомий, а Кейт була головною тусовщицею, батьки якої дозволяли влаштовувати вечірки в моменти їх відсутності. Та одного разу все зайшло настільки далеко, що в будинку зібралося вже 400 людина, а незапрошені хлопці юрмилися біля паркану, в надії хоч краєм ока подивитися на це торжество.

Кейт як господиня дому стежила за тим, щоб "лівих" на вечірці не було. І ось стоїть вона, охороняючи свої покої, як зауважує, що хлопець абсолютно нахабним чином лізе через паркан. Розлючена Кейт помчала назустріч цьому негідникові, побачила незапрошеного Тома Круза, і замість догани незваний гість отримав дозвіл увійти і мільйон компліментів. Така ось "місія нездійсненна".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як розгадати свою підсвідомість з допомогою сну

Також Знай.uа" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них зовсім інших людей.