В американській сатиричній телевізійній програмі "The Daily Show" посміялися над візитом актора Тома Круза в Україну.

Ведучий "The Daily Show" Тревор Ной прокоментував у програмі топову тему всіх світових ЗМІ - скандал навколо "секретної" телефонної розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

Журналіст зазначив, що цей скандал, який поклав початок імпічменту Трампа, привертає пильну увагу до нашої країни.

"Український скандал президента Трампа ... Як короста, підхоплена в джакузі, він все більше розходиться. Він привертає пильну увагу до України, тому що ми хочемо знати, хто туди їздить і про що вони там говорять", - сказав ведучий.

Саме тому приїзд в Україну голлівудського актора Тома Круза заслуговує на увагу та обговорення, жартує ведучий.

Тревор Ной припустив, що якщо Круз виявився в Україні, значить, Трамп послав його туди в якості кращого американського шпигуна - нехай і кіношного. Ведучий пожартував, що глава Білого дому доручив зірці дістати компромат на Джо Байдена.

"З розумі зійти - Том Круз в Україні... Значить зайшло ось так далеко. Я думаю, що знаю, як це сталося. трамп такий:"Ви кращий американський шпіон. Я доручаю Вам нездійсненну місію - дістати компромат на Джо Байдена. Ти мені потрібен, Томе потрібен", - іронізує ведучий.

Нагадаємо, український шоумен Сергій Притула пожартував над "таємним" візитом Тома Круза до Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Том Круз зустрівся із Зеленським

Також Знай.ua писав, Трамп заявив, що ініційована Палатою представників справа про імпічмент це ніщо інше, як переворот.