Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що ініційована Палатою представників справа про імпічмент це ніщо інше, як переворот.

Про це повідомляє інформаційний портал "Гордон".

Президент США розповів, що, почавши, справа про розслідування імпічменту американські політики відбирають у американців права і свободу. Трамп заявив, що мета цього імпічменту це забрати "владу, у людей, їх голоси, їх свободу".

"Я приходжу до висновку, що відбувається – не імпічмент, а переворот", — написав Трамп у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, що після публікації в ЗМІ про можливий тиск на президента України Володимира Зеленського спікер Палати представників Конгресу США заявила про розслідування в рамках імпічменту президента.

Нагадаємо, раніше Зеленський готується вдруге їхати в США: що забув сказати президент Трампу.

Також Знай.ua писав про скандальний розмова Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Портал Знай.ua повідомляв, що в мережі опублікували переклад тексту гучного доносу на Трампа: чи був тиск на Зеленського.