Відомий голлівудський актор Том Круз відвідав Київ і ввечері 30 вересня зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Вчора ввечері кияни були просто шоковані, коли зустріли знаменитість світового масштабу у метро серед пасажирів.

"Під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українським локаціями для зйомок одного з своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ОПУ.

Зеленський зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно. Також президент зазначив, що нещодавно український парламент прийняв закон про компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ось таке відео оприлюднили вчора від головного редактора Prime Time Ольги Корешкової. На любительському ролику видно, як Круз впевнено проходить через турнікети станції "Золоті ворота". Коли акторові поступилися шляхом у заповненому людьми метро, він ввічливо сказав "Thank you" і попрямував до поїздів.

Нагадаємо, що Том Круз спустився в столичне метро, кияни спантеличені: ексклюзивне відео.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський з дружиною Оленою мило посиділи в ресторані за келихом ігристого з голлівудськими зірками Мілою Куніс і Ештоном Катчером.

Також портал Знай.uа писав, що актриса Міла Куніс розповіла про деталі зустрічі з подружжям Зеленскими.