Відомий голлівудський актор Том Круз відвідав столицю України з несподіваним візитом. Мешканка Києва помітила американську знаменитість в київському метрополітені на станції "Золоті ворота".

Варто відзначити, що пасажири метро не могли повірити своїм очам, адже в ЗМІ не повідомлялося про найближчу поїздку 57-річного актора до Києва.

Коментар Том нікому не дає, тому причина такого раптового приїзду залишається для всіх загадкою.

Однак спритній дівчині все ж вдалося зловити зірку на камеру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так, на відео можна помітити, як Круз впевнено проходить через турнікети станції "Золоті ворота". Коли акторові поступилися шляхом у заповненому людьми метро, він ввічливо сказав "Thank you" і попрямував до поїздів.

Відео надала головний редактор Prime Time Ольга Корешкова

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з всесвітньо відомими кіноакторами і продюсерами. Зустріч пройшла в рамках щорічного форуму "Ялтинської європейської стратегії" (YES), який проходив у Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський з дружиною Оленою мило посиділи в ресторані за келихом ігристого з голлівудськими зірками Мілою Куніс і Ештоном Кутчером.

Також портал Знай.uа писав, що актриса Міла Куніс розповіла про деталі зустрічі з Зеленським.