Ведучі Леся Нікітюк і Сергій Притула провели разом чотири сезони шоу "Хто зверху?" на Новому каналі. Вони весь час знущалися один над одним, але в реальному житті ведучі добре спілкуються.

В інтерв'ю журналу "Отдохни" Леся розповіла, як одного разу не спеціально образила Притулу.

"Якось один з учасників "Хто зверху?" почав дуже негарно поводитися. Так співпало, що на цій же зйомці Притула мене сильно навантажив. Так що в короткій перерві, поки я бурхливо обурювалася на адресу гостя шоу в свій невимкнений мікрофон, Сергій подумав, що я говорю про нього. Він закрився в гримерці і сказав, що не вийде звідти, тому що я його безпідставно образила. Звичайно, коли я все пояснила, конфлікт був вирішений, але в той момент зрозуміла, що Притула мене цінує – якщо на людину ображаються, значить, вона небайдужа", - розповіла Леся.

Леся Нікітюк та Сергій Притула, фото Новий канал
Леся Нікітюк та Сергій Притула, фото Новий канал

До речі, Притула не тільки ведучий, а й креативний продюсер проекту. При цьому з Нікітюк він працює на рівних і не вважає себе її керівником.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я не зовсім керівник Лесі Нікітюк. Хоча, звісно, посада креативного продюсера передбачає певну субординаційність у відносинах на знімальному майданчику. Роботу креативного продюсера я роблю до моменту зйомок, коли так чи інакше ввожу Лесю в курс справи. А під час роботи на знімальному майданчику ми працюємо як два абсолютно рівні капітани-співведучі. Просто час від часу можу сказати: "Лесю, будь ласка, не забудь про це і це". Але не у вказівному тоні – це, радше, рекомендаційна історія", - пояснив Сергій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк зізналася, на що витрачає найбільше грошей: "Тисяча доларів за пару".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розповіла про свій перший та останній раз: "Клянусь".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк відкрила формулу ідеального обличчя: "Коктейль, риба і…"