Співачка і дружина продюсера Потапа Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, останнім часом захопилася короткими відео в дусі TikTok. Вона із задоволенням ділиться з фоловерами відеороликами на найрізноманітнішу тематику. Нерідко тематикою для відео виступають її власні луки, які вона день у день придумує нові.

Цього разу Каменських продемонструвала аутфіт, що складається з канарково-жовтої сорочки, зав'язаної на талії, золотих прикрас, довгої білої спідниці з глибоким розрізом і на ґудзиках і білих босоніжок. Каменських позувала на камеру під пісню The Pierces — Secret, яка, до слова, стала саундтреком до фільму "Милі ошуканки".

“Every woman has a secret 💛

What is yours? 😌 ",- підписала фото Настя Каменських, запропонувавши прихильницям поділитися своїми секретами. Всього за три години запис набрала понад 148 000 переглядів. Каменських, яка на сцені вже дуже давно, зараз переживає свій другий пік популярності і з радістю цим користується.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.