Візажист популярної свого часу програми "Шанс" Марина Борщевська згадала роботу на проєкті та співпрацю з Кузьмою, зокрема. Вона на своїй сторінці в Інстаграмі поділилася зворушливим фото з улюбленцем мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

"Минуло вже понад 10 років з того часу, як була знята остання програма ТV шоу "Шанс", а я досі чую фразу "Я вас пам'ятаю! Я виросла на цій програмі!". Правда, в такі моменти мені здається, що живу я вже років 150😅, але ️відверто кажучи, навіть через роки, мені неймовірно приємно, що про це, знакове в моєму житті, талант-шоу з перетворенням героїв практично в режимі прямого ефіру, спогади у всіх дуже і дуже теплі. Так, друзі, це і правда було тоді дуже душевно, яскраво і по-справжньому щиро!!!", - написала вона.

Марина Борщевська і Кузьма, фото: instagram.com/mborshchevska
Марина Борщевська і Кузьма, фото: instagram.com/mborshchevska

Марина Борщевська розповіла, що завдяки її творчому заряду в цій програмі, багато дівчат вибрали, тоді ще мало популярну професію візажиста.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"А ще, подвійно приємно, що мою роботу в цьому проєкті багато хто все ще згадують з натхненням☺️💓 А ще я часто чула, що завдяки моєму творчому заряду в цій програмі, багато дівчат вибрали, тоді ще мало популярну, але таку «чарівно-привабливу» професію візажиста.І ось, вчора, відкриваю Інстаграмм, і бачу пост від неймовірно талановитої @osennyaya_kate (ви тільки подивіться, які образи вона творить😯 👏!) зі спогадами про натхненний вибір професії. Нумо, продовжмо цей челендж!😃 Признавайтесь, хто ще пішов вчитися візажу після "шансу"?", - написала вона.

Із сумом Борщевська згадала й Андрія Кузьменка, з яким співпрацювала на програмі "Шанс": "Фото знайшла зворушливе, зі спогадами і тихим сумом про світлу душу... Кузьма 🙏 🏻 💟".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."