TVORCHI в новому альбомі 13 Waves представили першу колаборацію у своїй кар'єрі – Yellow sands. Записали вони її з українською артисткою Alina Pash. Відзначається, що Yellow sands є одним з найцікавіших треків в альбомі. Хлопці вважають, що ніхто крім Аліни не зміг би так доповнити трек і додати туди свого особливого вайба.

Читайте Знай в Google News!

Джеффрі: Аліна прекрасна, чудова артистка, і я особисто відчуваю її характер і музику. До того ж, вона просто унікальна людина, її важко не любити! Саме тому ми вирішили об'єднати наші зусилля для такої крутої коллаби! Ніхто крім Аліни не зміг би завершити цей трек так філігранно і точно. Це 100% Найкраща українська музика!

Андрій: Нам здалося, що наш трек Yellow Sands Аліна зможе доповнити як ніхто інший – так і вийшло в результаті! Вона просто неймовірна!

Аліна Паш, фото з вільних джерел
Аліна Паш, фото з вільних джерел

Alina Pash: головною причиною, що змусила мене погодитися на колаборацію, яку запропонували хлопці, стало їхнє ставлення до своєї справи і, безумовно, трек. Він мені зрезонував - і ось. Особисто для мене симпатія інтуїтивно працює в першу чергу, а потім вже всі інші деталі, які ви швидше за все помічаєте – звучання, тембри, стайл. У треку частина від мене J. і тільки так буває.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


При цьому, основний час запису альбому припав на період самоізоляції, тому учасники групи Джеффрі Кенні і Андрій Гуцуляк створювали музику окремо один від одного, спілкуючись в FaceTime і записуючи свої партії кожен у себе вдома. Саунд-продюсером альбому став Андрій, а Джеффрі написав тексти до всіх пісень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Паш влаштувала гарячу зйомку на веб-камеру і зачарувала натуральною красою.

Як повідомляв Знай. ua, Alyona Alyona після "танців з зірками" розповіла про закулісся і видала фаворитів.

Також Знай. ua писав, що закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.