Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто тішить публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у Насті з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Цього разу Настя Каменських опублікувала в мережі досить грайливе фото, у підписі до якого порозмірковувала на серйозні теми.

Дружина Потапа вирішила допомогти хворим на онко дітям, для цього співачка вигадала такий собі спортивний благодійний інтенсив.

організувала 30-денний спортивний інтенсив ROCK YOUR BODY, який стартує вже 5 жовтня!.. А ще це благодійний інтенсив: ми разом з вами підтримаємо фонд @tabletochki_ і зберемо кошти для допомоги діткам з онко", - написала Настя і закликала шанувальників записуватися, поки ще є місця.

Благодійність - благородна справа. От тільки не зрозуміло, чому свій анонс Каменських проілюструвала фото, на якому постала із задертою ногою. Можливо, таким чином співачка сподівається зібрати більше грошей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чи збере Настя Каменських достатньо грошей для допомоги дітям - покаже час. А от компліменти від фанатів її фото із задертою ногою вже зібрало.

"Красиві ніжки";
"Ой яке ж фото - очманіти";
"Настя сексі бомба, у мене піднявся ... настрій", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських зацікавилася життям простих українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських в костюмі "канарки" вивалила на публіку всі свої секрети

Також Знай.ua писав, Настя Каменських показала найважливішу дівчинку