Російський співак Леонід Агутін зробив несподіване зізнання - у його житті був досвід групового сексу з двома жінками, який йому сподобався. Проте, чи знає про це його дружина Анжеліка Варум, він не уточнив.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне зізнання музикант зробив для ютуб-шоу "Музикаліті", ведучим якого є чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.

"Так було. Думаю, сподобалось", - розповів Агутін. Коли це було, а також учасниць процесу він видавати не став. Авжеж, не можна і виключати, що у статевому акті могла брати участь і зіркова дружина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Також Агутін зізнався, що напивався до втрати пам'яті і телефонував колишнім коханим. Один раз він навіть опинився в стрип-клубі, а потім відправився в караоке. Ось у співах з електронним пристроєм його й очікував провал, про що він не побоявся розказати:

"Було разок, отримав нуль балів, треба було потрапити не в ноти, а в літери. У мене так костюмер більше отримала балів, не потрапляючи в ноти, але потрапляючи в слова", — пояснив відомий артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв "Знай.uа", убита горем Джолі написала заповіт: все для найкращого у світі чоловіка.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка Гри Престолів розповіла про психічні проблеми.

Також Знай.ua писав, що Лепс залишився без продюсерів.