Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі після скандального розлучення з красенем Бредом Піттом вирішила написати заповіт. Акторка має намір залишити більшу частину спадщини своєму старшому 17-річному синові Меддоксу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За словами журналістів, причиною такого рішення стало погіршення здоров'я акторки – знаменитість схудла до 42 кг.

Джолі і Пітт

"В розлученні Меддокс взяв бік матері, і тепер вона зробила його головою своєї кіноімперії”, — розповів інсайдер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Що залишиться іншим дітям поки невідомо, але є припущення, що частину акторка вирішила розділити порівну. Нагадаємо, що крім успішної операції у зв'язку з раком в 2015 році, Джолі зізналася, що страждає від паралічу Белла, який впливає на м'язи обличчя.

Варто нагадати, що багатодітна голлівудська зірка Анджеліна Джолі вирішила написати заповіт у зв'язку з хворобою. Знаменитість вписала в нього лише одного зі своїх дітей. Джолі хоче передати більшу частину своїх коштів старшому 17-річному синові Меддоксу. Про це пише видання RadarOnline, посилаючись на інсайдерську інформацію.

Нещодавно Анджеліна Джолі офіційно стала вільною жінкою, після чого змінила прізвище у паспорті. Однак, затяжний процес скандального розлучення не пройшов безслідно – у Джолі серйозні проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський журнал People зробив акторку Дженніфер Гарнер обличчям випуску, присвяченого виходу щорічно оновлюваного рейтингу красунь та красенів The Beautiful Issue.

"Приголомшлива акторка, активістка і мати трьох дітей кожен день вносить свій внесок у покращення нашого світу", — йдеться в коментарі журналу.

Нагадаємо, Каменських перетворилася на легендарну Мону Лізу: нереальна схожість.

Як повідомляв Знай.uа Бред Пітт одружується: актор розповів про розлучення з Джолі і новою мачухою для дітей.

Також Знай.uа писав, Каменських вкрала образ у культової зірки: що за дитячий сад, навіщо.