Один з головних красенів Голлівуду актор Леонардо Ді Капріо очікує народження первістка від своєї молодої пасії.

Про це повідомляє видання Woman's day з посиланням на інформацію інсайдерів. За даними джерела, матір'ю дитини стане модель, хрещениця Аль Пачіно 23-річна Каміла Морроне, з якою Ді Капріо зустрічається вже три роки.

За словами інсайдерів, Каміла знаходиться на ранньому терміні вагітності, через що актор ретельно приховує радісну звістку і не поспішає офіційно про це оголошувати.

Ді Капріо і Каміла Морроне, фото Getty Images, фотоколаж znaj.ua
Ді Капріо і Каміла Морроне, фото Getty Images, фотоколаж znaj.ua

Зазначимо, після того, як Ді Капріо почав зустрічатися з юною моделлю, шанувальники засудили актора, вказуючи на велику різницю у віці - 47-річний Ді Капріо старший за Морроне на 24 роки.

Протягом трьох років стосунків з Ді Капріо, модель страждала від нападок громадськості, намагаючись довести світові, що вік - не перешкода для справжніх почуттів. А минулого року з'явилася звістка, що закохані побралися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ді Капріо зі своєю пасією потрапив в об'єктив папараці

Як повідомляв портал Знай.ua, Ді Капріо засвітився на романтичному побаченні зі своєю молоденькою коханою Камілою Морроне

Також Знай.ua писав, Леонардо Ді Капріо не дозволив незнайомцю повторити свою долю на"Титаніку".