Зірка Голлівуду, легендарний американський актор Леонардо Ді Капріо, засвітився на романтичному побаченні зі своєю молоденькою коханою 22-річною Камілою Морроне. Роман 44-річного актора з 22-річною моделлю досить активно набирає обертів.

Відомо, що папараці досить часто помічають пару разом, і, схоже, Леонардо Ді Капріо припинив приховувати свої стосунки. Про це пишуть американські ЗМІ.

Так, нещодавно вони разом відпочивали на яхті в Італії, а тепер були зафіксовані під час прогулянки в Нью-Йорку. Закохані каталися на велосипедах і виглядали абсолютно щасливими.

Нагадаємо, Зеленський виявився жінкою, а Кличко - хоббітом: кумедні схожості політиків та світових зірок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Наталка Карпа відверто розповіла про першу вагітність в 38: "Хотілося до кожного підбігати і кричати...".

Знай.uа писав, відома топ-модель розповіла, як відгуляла 30-річчя в Києві: "Мені подарунки не потрібні".