44-річний актор Леонардо Ді Капріо зі своєю 22-річною нареченою, моделлю Камілою Морроне, подорожують на яхті по Середземному морю. Зараз вони відпочивають на Корсиці. Про це повідомляє Daily Mail.

У мережі з'явилися фото, на яких видно, як парочка гуляє на набережній. Каміла показала струнку фігуру в леопардовому бікіні. При цьому падчерка Аль Пачіно не соромилася виражати свої почуття до зірки і пристрасно обіймала Лео.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що Ді Капріо на тлі красуні Морроне виглядав не найкращим чином. Він набрав зайву вагу і відростив живіт. Компанію закоханим на яхті склали 58-річний актор Шон Пенн і його 27-річна подруга Лейла Джордж.

Нагадаємо, що Ді Капріо "спіймали" за поцілунками з прийомною донькою Аль Пачіно Каміллою Морроне.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ді Капріо приєднався до зірок, які висловилися на тему страшних лісових пожеж.

Також портал Знай.uа писав, що Ді Капріо, Тарантіно і Пітт не поділили красуню Роббі.