26-річна модель Ніна Агдал, яка лише нещодавно розійшлася із голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, показала гарячі фото з відпочинку.

Відповідні світлини модель злила у мережу, давши зрозуміти, що вона зовсім не переживає із приводу розриву із голлівудським серцеїдом.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Гарячі фото напівоголеної Ніни свідчать, що розставання із актором анітрохи не вплинуло на впевненість дівчини. 26-річна модель із задоволенням демонструє відверті фотографії з різних курортів та, як можна помітити неозброєним оком, активно відпочиває та радіє життю.

Нагадаємо, у Голлівуді все менше залишається зіркових холостяків: недавно стало відомо, що Квентін Тарантіно одружився зі своєю давньою подругою. А зараз, схоже, весільний дзвін дзвонить за Леонардо Ді Капріо.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Як повідомляє US Weekly, "джерело, близьке до актора" повідомив, що Леонардо Ді Капріо в найближчому майбутньому може зв'язати себе узами шлюбу, і його обраниця - аргентинська модель Камілла Мороне.

Як повідомляв раніше Знай.ua, актора Леонардо Ді Капріо , відомого в Голлівуді, і його кохану Камілу Морроне, пасербицю Аль Пачіно, застали за пристрасними поцілунками в одному з ресторанів Нью-Йорка.

Ді Капріо стане президентом США заради Спілберга

44-річний актор і 21-річна модель не намагалися приховувати своїх почуттів на публіці. І хоч актор і надів велику, чорну кепку, прикриває обличчя, спритні папарацці все одно змогли дізнатися Ді Капріо і сфотографували його в обіймах коханої дівчини. Зауважимо, що ця пара разом з минулої весни. З'явилися чутки, що Леонардо незабаром зробить молодий коханій пропозицію.

Також Знай.ua писав про те, що володар премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо звернувся в соціальних мережах до своїх підписників з проханням підписати петицію проти утримання косаток і білух в бухті під Находкою в Приморському краї, Росія.