У Голлівуді все менше залишається зіркових холостяків: недавно стало відомо, що Квентін Тарантіно одружився зі своєю давньою подругою. А зараз, схоже, весільний дзвін дзвонить за Леонардо Ді Капріо.

Як повідомляє US Weekly, "джерело, близьке до актора" повідомив, що Леонардо Ді Капріо в найближчому майбутньому може зв'язати себе узами шлюбу, і його обраниця - аргентинська модель Камілла Мороне.

Лео і Камілла зустрічаються вже більше року. Модель молодша за актора на 22 роки, але різниця у віці їх не бентежить. Камілла цілком успішно займається модельним бізнесом, є в її резюме і рядок про Victoria`s Secret, а в останні роки навіть знялася в двох фільмах: в "Буковскі" з Джеймсом Франко і "Спрага смерті" з Брюсом Віллісом.

Однак, все ж варто зберігати здоровий скептицизм, оскільки звістки про майбутнє весілля Ді Капріо з'являються в американських таблоїдах далеко не перший раз.

Пропонуємо вам переглянути кілька вибраних фотої Камілли:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, 43-річний Леонардо Ді Капріо і 21-річна Каміла Морроне зустрічаються вже більше року, і за словами інсайдерів, Лео весь вільний час проводить з коханою. Каміла вже навіть познайомила актора зі своєю мамою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна зворушливо привітала Ді Капріо з днем народження

Також Знай.ua писав, відомий музикант присвятив пісню про кохання Леонардо Ді Капріо