Нещодавно голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який дружить з українською моделлю, відсвяткував 20-річчя власного благодійного фонду, який займається захистом дикої природи.

Привітати його з такою подією приїхали Наомі Кемпбелл, Марк Руффало, Едвард Нортон та інші знаменитості. А фронтмен групи Coldplay Кріс Мартін взагалі підготував дуже цікавий подарунок. Музикант, який присвятив Лео пісню про його любов до шортів карго, Кріс Мартін зазначив, що давно стежив за стилем Леонардо Ді Капріо, і важко не помітити особливу любов актора до шортів карго.

У самій же пісні йдеться про те, що на знімальних майданчиках акторові не дають носити те, що йому подобається, а саме 100 пар шортів карго, які лежать у нього в шафі. Також фронтмен Coldplay згадав і іншу любов Ді Капріо – кепки, як у листоноші.

"Це хлопець (Ді Капріо, – ред.), який одного разу сказав: "Я врятую шорти карго від вимирання, хоча вони і повинні були вийти з моди ще 25 років тому", – пояснив виступ соліст групи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що найжаданіший холостяк Голлівуду Леонардо Ді Капріо, схоже, вирішив розлучитися з цим статусом. Видання US Weekly, посилаючись на анонімне джерело, повідомляє, що 43-річний актор планує зробити пропозицію своїй 21-річній дівчині Камілі Морроне.

"Ді Капріо ще "ніколи нікого так не любив". Він готовий завести дітей. І Камі обожнює, коли поруч з ними грають діти, і хоче завести дитину з Лео, але перед цим вони повинні одружитися. В цьому сенсі вона дуже консервативна", – заявляють інсайдери.

Леонардо Ді Капріо

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо вирішив "підзаробити" в Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що популярний режисер-гей розповів про стосунки з Леонардо Ді Капріо.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леонардо Ді Капріо відірвався в Сен-Тропе з "малолєткою".