Відомий голлівудський актор, володар статуетки "Оскар" 44-річний Леонардо Ді Капріо у черговий раз потрапив під приціл папараці в гарячих пляжних позах зі своєю дівчиною.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як би зірка стрічки "Титанік" не намагався сховатися від фотокамер заради кількох днів відпочинку, йому це не вдалося. В Інтернеті фанати вже побачили, як той чухає пузико на яхті біля Сардинії і засмагає на палубі зі своєю коханою-моделлю Каміллою Морроне.

Удвічі молодше за Лео супутниця охоче позує папараці, щоразу демонструючи нові бікіні. Чого не скажеш про Ді Капріо. Той відбивається від фотосесій з гумором. Зірці навіть вистачило фантазії високо махати білими плавками перед об'єктивами.

Нагадаємо, Ді Капріо одружився на пляжі з гарячою брюнеткою: від фото течуть слинки.

Як повідомляв Знай.uа у воді і з різними пристроями: Ді Капріо застукали за пікантними іграми з коханою.

Знай.uа писав, Ді Капріо показав Путіну, хто в домі господар: "Кинувся виконувати".