Юлія Саніна, українська співачка, учасниця колективу “Hardkiss” і десятого сезону шоу "Танці з зірками", розповіла про свою травму на паркеті.

Читайте Знай в Google News!

Цим болісним досвідом зірка поділилася в інтерв'ю виданню "Караван історій"

Тоді зірці було лише 5 років, вона займалася у звичайній секції для дітей, проте через отриману травму не змогла продовжувати танцювати. Проте вона завжди захоплено спостерігала за танцями інших у кіно чи шоу. Тому Саніна з радістю прийняла пропозицію бути учасницею шоу “Танці з зірками” на телеканалі “1+1”.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Саніна розповідає, що вона пішла на цей проєкт, щоб розкрити свою сексуальність, “познайомитися” зі своїм тілом більш фундаментально. Танці Саніної переважно отримують високі оцінки від суддів, хоча й часто журі критикує пару Юлі. Саніна розповідає, що спочатку її лякали складність па, які їй ставили партнер і хореограф, проте співачку це не лякає, адже це означає, що в неї вірять, бачать сильну і вправну танцюристку. Саніна додає, що вона з тих людей, яких не треба критикувати, а хвалити - саме схвальні оцінки стають поштовхом до самопокращення і натхнення, тоді як критика вселяє страх невдачі і ганьби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай.ua писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".