Популярна українська виконавиця Тіна Кароль, яка нещодавно презентувала новий альбом "Знайти своїх", розповіла, чому майже не бачиться з батьками.

Читайте Знай в Google News!

Відверту заяву 35-річна знаменитість зробила в ефірі програми "Зірковий шлях".

За словами Тіни, вона рідко зустрічається зі своїми батьками, тому що у них різні погляди на життя.

"Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд. Але традиції потрібно берегти. Для нас традиція – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Тато свій день народження любить святкувати на роботі", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

скріншот

Також Кароль зізналася, що їй звичніше залишатися наодинці з собою.

"Я дружу з усіма, хто хоче дружити зі мною. Але дружба в моєму розумінні перевіряється часом. Коли я залишаюся одна, то розмірковую і влаштовую якісь особисті апгрейди в різних питаннях. А також надолужую те, що ще не розумію або втратила. І тому мені не нудно, будь я з друзями або наодинці з собою", - зазначила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як грайлива Тіна Кароль перетворилася на апетитну шоколадку, солодкість зашкалює.

Як повідомляв портал Знай.uа, загадкова Тіна Кароль запропонувала фанатам помацати свій оксамитовий "аксесуар".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль приголомшила "Танці з зірками" дуже сміливим вбранням, не тільки ніжки від вух.