На офіційній сторінці української компанії "Студія "Квартал-95" в Instagram було опубліковано нове фото з актором, телеведучим і шоуменом Євгеном Кошовим, який зараз є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", а також членом журі "Розсміши коміка".

Читайте Знай в Google News!

"Якщо обідня перерва - то із задоволенням. Женя показує як. Вмикайте новий випуск "Ліги Сміху" завтра о 20:45 на 1+1!", - написано в підписі до фотографії. Кошовий сидить на знімальному майданчику і щось намагається вкусити, сильно примружившись.

"Женя показував як правильно витягнути м'ясо з між зубів", "Люди це вік вже, а повніють вони не від катлет, а від років. Не хлопчики вже а чоловіки", "Це лимончик після коньяку", "Дружині потрібно сісти на дієту сувору надто як для артиста повний", "Як то відвернуло від Жені і від всіх 95 х ....погані асоціації ...", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "У нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.ua", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"