Сергій Звєрєв вміє справити враження на своїх передплатників. З інфоповодами у нього все в порядку. Навіть якщо поділитися з передплатниками нічим, він обов'язково що-небудь придумає. Наприклад, в черговій публікації в Instagram, Звєрєв запропонував своїм передплатникам ... допомогти йому вибрати штани! Очевидно, бідоласі настільки складно визначитися з вибором, що він навіть був змушений попросити допомоги у передплатників.

На суд громадськості Звєрєв представив цілих три варіанти. Перші два не справляють особливого враження-звичайні завужені і широкі джинси. А ось третій варіант-це те що ідеально підійде зірці рівня Звєрєва: штани в паєтках! Чорні штани, що грають на світлі, приголомшливий вибір! У них Звєрєв точно буде першим хлопцем на дискотеці... минулого століття.

При цьому сам Звєрєв не демонструє зайвої скромності. Куди ж зірковому перукарю без тегів #суперзірка і #superstar? Можна сказати з упевненістю, що в приголомшливих штанях з паєтками Звєрєв буде #superstar у всіх селах В радіусі 100 кілометрів.

Нагадавши, Настя Каменських-зоряне досьє, італійське весілля і відверті фотосесії.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.