Тіна Кароль - одна з найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу. Незважаючи на свою популярність, особисте життя у Тіни не складається. Після смерті її першого чоловіка-Євгенія Огіра в 2013 році, Кароль більше жодного разу не була заміжня, а довгий час навіть не намагалася завести нові стосунки. Однак у своєму інтерв'ю 1 жовтня вона заявила, що нарешті готова відкрити своє серце. Але є і ще один важливий фактор-син Кароль, який теж замислюється над питанням нових відносин своєї мами.

Тіна Кароль розповіла, що вона не соромиться говорити з сином про можливі стосунки. Однак сам Веніамін не готовий прийняти нового тата. Кароль зазначила, що син може сприйняти нового чоловіка як конкурента. Тіна заявила, що зараз її син не бачить людину, яка, на його думку, була б сильнішою за нього самого. І це незважаючи на те, що самому Веніаміну всього 11 років!

На питання, коли у Кароль будуть нові стосунки, виконавиця відповіла, що зараз про це складно говорити. Сама Тіна допускає таку можливість, але для цього потрібно закохатися. Чи зможе вона когось полюбити, покаже тільки час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, як грайлива Тіна Кароль перетворилася на апетитну шоколадку, солодкість зашкалює.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль приголомшила" Танці з зірками " дуже сміливим вбранням, не тільки ніжки від вух.