Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів світу. Серед жінок рейтинг очолили Софія Вергара, Анджеліна Джолі і Галь Гадот.

В сумі актриси, представлені в списку, заробили майже вдвічі менше, ніж найбільш високооплачувані їхні колеги-чоловіки за той же період.

Так, на першому місці з доходом в $ 43 млн опинилася зірка серіалу "Американська сімейка" Софія Вергара. До слова, знаменитість вже кілька разів була визнана найбагатшою актрисою за версією журналу.

Софія Вергара, фото Getty Images
Софія Вергара, фото Getty Images

Крім гонорарів за зйомки в дохід Вергари увійшли гроші, отримані від рекламних кампаній для мереж Walmart і Rooms To Go.

На другому місці Анджеліна Джолі, яка заробила в цьому році $ 35,5 млн.

Анджеліна Джолі, фото Getty Images
Анджеліна Джолі, фото Getty Images

За інформацією видання, майже всі гроші вона отримує від роботи в кіно. Майже третина річних доходів Джолі доводиться на гонорар за фільм кіновсесвіту Marvel "Вічні", який повинен вийти в 2021 році - Джолі отримала за цю роль $ 10 млн.

Замикає трійку лідерів зірка фільмів "Супержінка" і "Форсаж" Галь Гадот із заробітком в $ 31,5 млн. З них $ 20 млн вона отримала за роль в трилері "Червоне повідомлення", вихід якого запланований на наступний рік.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Галь Гадот, фото Getty Images
Галь Гадот, фото Getty Images


Також в рейтингу Forbes виявилися Мелісса Маккарті - $ 25 млн, Меріл Стріп - $ 24 млн, Емілі Блант - $ 22,5 млн, Ніколь Кідман - $ 22 млн, Еллен Помпео - $ 19 млн, Елізабет Мосс - $ 16 млн, Віола Девіс - $ 15,5 мільйона.

Серед акторів-чоловіків найбільш високооплачуваним актором в світі Forbes назвав американського актора Дуейна Джонсона. Його дохід склав $ 87,5 млн.

На другому місці актор Райан Рейнольдс з доходом $ 71,5 млн.

Далі йде Марк Уолберг ($ 58 млн)

У десятку також увійшли Бен Аффлек ($ 55 млн) і Вин Дизель ($ 54 млн), індійський актор Акшай Кумар ($ 48,5 млн), американський композитор, співак і актор Лін-Мануель Міранда ($ 45,5 млн), актори Уілл Сміт ($ 44,5 млн), Адам Сендлер ($ 41 млн) і Джекі Чан ($ 40 млн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших комедійних акторів

Як повідомляв портал Знай.ua, журнал Forbes назвав найбагатших телевізійних акторів.

Також Знай.ua писав, Порошенко потрапив у рейтинг найбагатших людей світу