Популярний в Україні Грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. На час карантину йому довелося повернутися додому до Грузії, звідки він весь час активно викладав яскраві фото в соцмережі Instagram. А цього разу Іраклі порадував шанувальників новиною про повернення в Україну.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке показав Макацарія, він позує в компанії телеведучої Каті Осадчої на одному зі світських заходів, які відвідав у Києві. У підписі до кадру холостяк написав: "Минуло дуже багато місяців з того часу, як я був на якомусь заході. Відкриваю "новий сезон" презентацією Gasanova Parfume. Був шалено радий бачити всіх знайомих. Зізнаюся, особливо цінно реальне спілкування після такої затяжної паузи. #maqatsa #kiev #Gasanova #fridaynight #georgian". Фанати в захваті від новини про повернення Макацарії, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще