Популярна телеведуча Анастасія Івлєєва продовжує дивувати людей не тільки гумором, а й умінням опинятися в найнесподіваніших ситуаціях як під час участі в тревел-шоу "Орел і Решка", так і до нього.

Читайте Знай в Google News!

Російська балерина Анастасія Волочкова досить часто публікує у себе на сторінці в Instagram фотографії з лазні або купелі, проте цього разу Івлєєва опинилася в такому місці, що позаздрила б і Волочкова.

Анастасія з'явилася в лазні в одному рушнику, тому можна припустити, що вона вирішила повторити один з подвигів балерини. І в кінці відео, яке було опубліковано на фан-сторінці Івлєєвої в Instagram, дівчина вже взялася за віник, щоб паритися в лазні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З командою проекту "Орел і Решка" телеведуча зараз знаходиться в Африці і заявила у себе на сторінці в соціальній мережі про те, що побачила цей континент різним. Неідеальні дорогі і пил в очах не дозволили їй не закохатися в Африку. Однак коли вийдуть нові випуски проекту, залишається лише очікувати анонсу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, важкохвора Шоптенко з "Танців з зірками" розповіла про свій стан: "Не порівняти ні з чим"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не хочеться вірити": друзі розбитого інсультом Моїсеєва підозрюють найстрашніше. Зірка і вічний експерт телевізійних ток-шоу Тамара Пухова заявила, що стан Бориса Моїсеєва останнім часом дуже погіршився.

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.