Польський романтичний фільм "365 днів" став одним з перших польських фільмів, які показав Netflix. Картині вистачило всього двох днів, щоб посісти перше місце за кількістю переглядів. Режисерами картини стали Барбара Бяловас і Томаш Мандес. Парадокс цієї картини полягає в тому, що незважаючи на колосальну кількість переглядів на Netflix, на IMDB рейтинг у цього фільму становить всього 3.3 з 10, а на сайті "Кинопоиск" – 5.1 з 10.

Сюжет картини полягає в любовній історії між лідером клану-мафіозі і дівчиною, що працює в готелі. Фільм виявився цікавим для користувачів, але низькі оцінки на відомих сайтах дивують. Ймовірно, це пов'язано з історією з викраденням героїні.

Можливо, такі цифри пов'язані з тим, що у фільмі є сцени, пов'язані з викраденням людини, а також з утриманням його по Не своїй волі.

Деякі люди вважають, що ця картина схожа на"50 Відтінків Сірого". Однак "365 днів" відрізняється від "50 Відтінків Сірого" великою кількістю відвертих сцен. Завдяки цьому фільму, в TikTok з'явився новий хештег- "365days", в якому користувачі діляться своїми враженнями від перегляду фільму.

Фільм поставлений за еротичним романом польської письменниці Бланки Липиньської» 365 днів " і, хоча автори сценарію не повністю забрали всі подробиці книги, фільм вийшов близький до письмового оригіналу.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Головну роль мафіозі виконав 30-річний італійський актор Мікеле Морроне, який більше знайомий глядачеві за серіалом «Медічі: Повелителі Флоренції» (2016).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.

Також портал "Знай.uа" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот-треба було обережніше.