Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист виклав кумедне відео, на якому відображено справжнісіньке попурі з його фірмового шепоту. У 2-хвилинному ролику Рудий на концертах, в кліпах і зйомках виконує уривки з хітів, які напевно навіяли на численних прихильниць злегка сумну ностальгію, спогади про перше зіркове кохання і може, навіть минаючу молодість. Тут і шепіт з "Куклы Маши" і солодкий ауто-тюн з "Океанов глаз" і речитатив з "Письма лета", та в взагалі-то значний такий набір, щоб сісти з подружками, згадати минулі дні, поплакати в крайньому випадку.

Шепіт рудого з Іванушок). Попурі!

Фолловери не пройшли повз: "півжиття промайнули прям.... кожна пісня якийсь спогад 😍", " навіть через багато років, серце досі тікає)))🔥 💓", "класно)))) останнє, це що взагалі було? І як це розвидіти?😆".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку